Scoofie elektrische fietsen en scooters Roosendaal

Elektrische fietsen en scooters bij Scoofie in Roosendaal

Scoofie, gelegen aan de Gastelseweg 147 in Roosendaal, biedt een ruim assortiment  elektrische fietsen  en  elektrische scooters  aan. In de buitengewoon ruim opgezette showroom kunt u de diverse types elektrische fietsen bewonderen en zelfs testrijden. Daarnaast heeft Scoofie nu het gehele gamma Cortina fietsen, inclusief de exclusieve HPV lijn. Uiteraard hebben wij buiten op het Scoofie parkeerterrein, buiten de 50 gratis parkeerplaatsen, ook nog eens ruimte om buiten het verkeer in alle rust een testrit te maken op deze fietsen of scooters.

Scoofie verkoopt de fietsenmerken Trek, Flyer, Kalkhoff, Cortina, Dutch-id, Votani, Riese und Muller, Victoria, E-Bike das Original, Klever en Qwic. Stuk voor stuk specialisten op het gebied van elektrische fietsen en winnaars van alle vooraanstaande tests zoals de Telegraaf E-bike test  Plus Magazine en de E-Bike van het jaar! Maar ook voor de “klassieke” merken Sparta en Batavus kunt u bij ons terecht.

Daarnaast hebben wij het grootste assortiment High-Speed fietsen (Speed Pedelecs) van de regio. Deze fietsen ondersteunen tot maar liefst 45km/u.

Tevens kunt u elektrische scooters bij ons vinden. Onze merken Niu, Novox en Ebretti vertegenwoordigen momenteel 80% van alle verkochte elektrische scooters in Nederland!

Daarnaast bieden wij een ruim assortiment fietsaccessoires aan zoals fietsonderdelen, dakdragers of fietsendragers van merken als Thule. En ook kunt u bij ons terecht voor  service en reparatie  van uw elektrische fiets of scooter in onze eigen werkplaats.

Kom naar onze  showroom  en overtuig u van ons specialisme op het vlak van elektrische fietsen en scooters. We zien u graag bij ons in de showroom.